Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

 • ΧΟΡΗΓΟΣ

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα.
Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες στην προσέλκυση, επιλογή, διαχείριση και εκπαίδευση υποψηφίων, και ένα ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών συνθέτουν το όραμά μας στην πράξη.
Στόχος είναι σε κάθε δράση μας να ενισχύουμε την απασχόληση.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ο όμιλος Adecco είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στις οποίες συγκαταλέγονται η εύρεση και επιλογή μόνιμου προσωπικού, υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης, πρόσληψη και διαχείριση προσωπικού, επανατοποθέτηση προσωπικού, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ανάπτυξης ταλέντου.

Το Job-Pairs αποτελεί μία οργανωμένη προσπάθεια mentoring φέρνοντας σε επαφή άτομα που αναζητούν εργασία με τον επαγγελματικό χώρο της επιλογής τους, με στόνο να μειωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και να δοθεί μία ώθηση στα άτομα που αναζητούν εργασία, δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες κάθε χώρου να προσφέρουν μέσα από τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους.

 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το DEREE, ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 140 ετών, είναι το μεγαλύτερο και αρχαιότερο αμερικανικό κολλέγιο στην Ευρώπη με 3.000 φοιτητές από 70 χώρες. Πιστό στην εκπαιδευτική του αποστολή, το DEREE προσφέρει αξιόλογες ευκαιρίες στους φοιτητές του: θέσεις πρακτικής, υποτροφίες, επαγγελματική καθοδήγηση. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή απασχολησιμότητα των σπουδαστών του, που ανέρχεται σε 67%, 6 μήνες μετά την αποφοίτηση. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Empowering Youth» για την αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας, δημιούργησε ένα πρόγραμμα υποτροφιών για φοιτητές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ που θέλουν να σπουδάσουν παράλληλα στο DEREE, αναγνωρίζοντας έτσι την εκπαιδευτική αξία του Κολλεγίου.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ είναι το μοναδικό Πρόγραμμα στο αντικείμενό του, που προσφέρεται από Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη στελεχών ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις που συνδέονται με τους ανθρώπους στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.
Πληροφορίες http://hrm.aueb.gr

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) ιδρύθηκε το 1978, από εμπνευσμένα για την εποχή στελέχη στο χώρο της Διοίκησης Προσωπικού, κι αναπτύχθηκε σε μια δυναμική κοινότητα με πάνω από 600 μέλη-επαγγελματίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που προέρχονται από 350 περίπου ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Σκοποί του ΣΔΑΔΕ ήταν και θα είναι η προαγωγή του θεσμού και του έργου των στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και η ανάπτυξη και η σύσφιγξη των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των μελών για:

 • Την ανταλλαγή απόψεων, γνωμών και εμπειριών καθώς και τη μελέτη για διερεύνηση θεμάτων σχετικών με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τις ανθρώπινες σχέσεις
 • Τη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων στην Ελλάδα και διεθνώς με αντίστοιχους συνδέσμους ομοειδών σκοπών
 • Την επιμόρφωση των στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Την παρακολούθηση των εξελίξεων πάνω στα θέματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα στις επιχειρήσεις
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team