Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Το συνέδριο

Για πρώτη φορά οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν αναλυτικά τις δράσεις, τις ενέργειες και τις στοχευμένες πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει σχετικά με τους νέους και την απασχολησιμότητα, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για τον επιχειρηματικό κόσμο. Το Συνέδριο δημιουργήθηκε με σκοπό:

 • Να αναδειχθούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις που έμπρακτα υποστηρίζουν τη νέα γενιά, και εκείνες που δημιουργούν ειδικά προγράμματα ενίσχυσης της Απασχολησιμότητας των νέων.
 • Να ενημερωθούν οι επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού για τις νέες τάσεις και τις πρακτικές που επιτυχώς πραγματοποιούνται σήμερα, με σκοπό να υιοθετήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους αντίστοιχες ενέργειες.
 • Να αναλυθούν και να συζητηθούν οι απαραίτητες δεξιότητες που οι επιχειρήσεις αναζητούν σήμερα από τη Νέα γενιά, καθώς και τρόποι αντιμετώπισης του λεγόμενου skills gap.
 • Να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των συνεργειών ανάμεσα σε επιχειρηματικούς και εκπαιδευτικούς φορείς.
 • Να συζητηθούν οι σύγχρονοι και αποτελεσματικοί μέθοδοι σύνδεσης της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα.

Θεματολογία

Οι εταιρείες καλούνται να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν μία ή περισσότερες πρακτικές που αφορούν στην ενσωμάτωση των νέων στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα, στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας καθώς και στην ανάπτυξη & εκπαίδευση της νέας γενιάς. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες ομιλίες από στελέχη οργανισμών απασχόλησης (Υπουργείο Εργασίας, ΟΟΣΑ, ΟΑΕΔ κ.ά.) μεταφέροντας γνώση και insights για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις.

Με στόχο, λοιπόν, να φιλοξενηθούν πολλά case studies και να δημιουργηθεί ένα «πανόραμα δράσεων» για τη Νέα γενιά, οι ομιλίες θα είναι διάρκειας 10 λεπτών.

Η διαδραστικότητα, η ανταλλαγή απόψεων και γνώσης, καθώς επίσης και ο ενεργός διάλογος με τους συμμετέχοντες, θα αποτελέσουν βασικά χαρακτηριστικά του συνεδρίου ενώ θα προσφερθούν νέες ιδέες σε όσους οργανισμούς εντάσσουν ή επιθυμούν να ενσωματώσουν τους νέους στο στρατηγικό τους σχεδιασμό και δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.


Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Trainers, HR Business Partners (εταιρείες στελέχωσης, εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού κ.ά.), Ακαδημαϊκούς και Εκπαιδευτικούς φορείς, Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων και Κολεγίων κ.ά.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team